Cine suntem

Un aer de han vechi, plin de obiecte care au făcut viața lor, dar care sunt renăscute pentru a ne arăta aroma de timp. Fiecare Mastro Titta este diferit, dar imediat recunoscut în calea sa si în interiorul gustului.
 
O idee unica: pizza la comanda pentru a se potrivi gusturilor și viciilor sănătoase ale fiecărui client. Creeaza propria pizza alegand din larga varietate de tipuri, chiar si patruzeci. . . de ce sa punem limite la gust?
 
 
 
 
Povestea.
 
Aventura Mastro Titta s-a născut în această mica casă  în afara vechiilor ziduri  ale Civitavecchiei, aceeași casă care aparent adapostea Călăul statelor papale
în exercitarea atribuțiilor sale în afara Romei.Aceeași casă pe care o găsiți în creion pe site-ul nostru și în care sa născut primul laborator pentru Takeaway pizza. Apoi au venit câteva mese pentru a ospata prietenii, iar apoi restaurantul, cu aproape 200 de locuri a devenit celebru de-a lungul marii Civitavecchiei pentru cozile interminabile,   în căutarea unui loc la sfarsitul saptamanii.
Și astăzi? ... Du-te la sectiunea "punctele noastre de vanzare", și afla de ce fiecare local este diferit chiar daca ramane un Mastro Titta.
 
 
 
 
 
Produsul.
 
Mastro Titta este în mare parte un mod divers de a face pizza.
Garanția certificata de produse unice, care se desfasoara în teritoriu , aduce o calitate unică în farfurie. Pentru că, dacă există un domeniu în care nu facem niciodata economie este acela al  ingredientelor, venite de la marea majoritate a directorilor slowfood certificate.
 
 
Reteta de aluat, pe care suntem orgoliosi sa o tinem secreta, cu mai mult de 72 de ore  de dospit garantează un produs unic si lejer chiar si pentru cele mai exigente stomacuri. Materia primă rămâne aceeasi, produsa in propriile noastre laboratoare si transportata apoi la fiecare punct de vanzare pentru a menține același nivel de calitate pe care clienții noștri nu știu și nu trebuie să renunțe.